Vakbeurs Auto Prof introduceert schadeherstelplein en verwelkomt nieuwe grote namen

GORINCHEM – Beursorganisator Easyfairs laat met trots weten dat op 31 januari, 1 februari en 2 februari 2023 nieuwe namen, zoals Stokvis Equipment en Valvoline, zich hebben aangesloten bij Auto Prof. Ook maakt zij bekend dat meerdere bedrijven weer terugkeren als exposant. Tijdens Auto Prof 2023 wordt in samenwerking met diverse exposanten het schadeherstelplein gelanceerd en wordt de Demo Arena nog verder uitgebreid.

“Wij zijn erg blij om bekend te mogen maken dat meerdere partijen terug van weggeweest zijn, zoals Philips Automotive Lighting, Turbo Direct en AkzoNobel met hun merk Wanda. Tel daar nieuwkomers bij op als Valvoline, E-coatings en Stokvis Equipment en natuurlijk de vele trouwe exposanten en je ziet dat Auto Prof 2023 een kwalitatief sterk deelnemersveld telt”, zegt Malou Peters namens de organisatie van Auto Prof.

Nieuw: schadeherstelplein

Vanwege de grote belangstelling introduceert de beursorganisatie het schadeherstelplein waar lakken, polijsten, poetsen en repareren centraal staan. Niet alleen in aanbod, maar ook met een breed scala aan demonstraties. Er wordt een complete spuitcabine opgebouwd door USI Nederland/PH Service, waar AkzoNobel en E-coatings hun lak- en spuitkunsten laten zien. Verder verzorgt Teamwise PDR & More demonstraties van de nieuwe Glue Pull Repair Techniek en staan er diverse poets- en polijstpartijen.

AMT AWARDS

Dit jaar keert ook de AMT Awards terug op Auto Prof. Studenten hebben wekenlang gestreden om de titel bedrijfs- en autotechnicus en professionals om autotechnicus van het jaar. De uitreiking van de winnaars zal op dinsdagavond 31 januari om 18.30 uur live op de beursvloer plaatsvinden.

De komende editie van Auto Prof is op dinsdag 31 januari, woensdag 1 en donderdag 2 februari 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.autoprof-vakbeurs.nl.

Auto Prof 2023

Noot voor de redactie: 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Meryem Incedag, Marketeer Auto Prof.
Tel: 0183-751218, e-mail: meryem.incedag@easyfairs.com.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top