WORLD WRAP MASTERS 2024 OP AUTO PROF

Op 31 januari 2024 zal FESPA de finale van de Nederlandse editie van de World Wrap Masters organiseren. Deze keer zal de carwrap competitie voor het eerst op Auto Prof in Gorinchem gehouden worden.

Het event past hier perfect, wat alles staat op bij Auto Prof in het teken van het onderhoud van auto’s. De vakbeurs is dan ook primair bedoelt voor garagehouders. En laten dit nu vaak de opdrachtgevers van carwrap bedrijven zijn.

FESPA Nederland wil het belang van vakmanschap laten zien als het gaat om folie montage op voertuigen, maar inmiddels ook voor interieurs en objecten. De Global FESPA federatie organiseert al jaren de World Wrap Masters. Met de World Wrap Masters Netherlands organiseert FESPA Nederland de Nederlandse voertuig wrap competitie onder montage vakmensen om dit onder de aandacht te brengen.

Net als bij de voorgaande edities kunnen carwrappers, folie installateurs en signmakers zich opgegeven als kandidaat. Aanmelden kan tot 15 november 2023. Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt. Iedere kandidaat ontvangt voor 15 november van FESPA Nederland een deelnameformulier. Dit formulier moet voor 30 november 2023 ingevuld retour worden gezonden. De vakjury gebruikt deze informatie om een beeld te krijgen van de kandidaten. Voor 15 december 2023 zullen alle kandidaten bericht krijgen wie wel en wie niet wordt uitgenodigd als deelnemer voor deze 2024 editie.

 

AAnmelden als kandidaat

Stuur voor 15 november 2023 een mailtje aan events@fespa.nl 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top