WORLD WRAP MASTERS 2024 OP AUTO PROF

Op 31 januari 2024 zal FESPA de finale van de Nederlandse editie van de World Wrap Masters organiseren. Deze keer zal de carwrap competitie voor het eerst op Auto Prof in Gorinchem gehouden worden.

Het event past hier perfect, wat alles staat op bij Auto Prof in het teken van het onderhoud van auto’s. De vakbeurs is dan ook primair bedoelt voor garagehouders. En laten dit nu vaak de opdrachtgevers van carwrap bedrijven zijn.

FESPA Nederland wil het belang van vakmanschap laten zien als het gaat om folie montage op voertuigen, maar inmiddels ook voor interieurs en objecten. De Global FESPA federatie organiseert al jaren de World Wrap Masters. Met de World Wrap Masters Netherlands organiseert FESPA Nederland de Nederlandse voertuig wrap competitie onder montage vakmensen om dit onder de aandacht te brengen.

Net als bij de voorgaande edities kunnen carwrappers, folie installateurs en signmakers zich opgegeven als kandidaat. Aanmelden kan niet meer. Uit de aanmeldingen is een selectie gemaakt. Binnenkort zal er bekend gemaakt worden wie te zien zal zijn als finalist op de World Wrap Masters tijdens Auto Prof 2024.

 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top