Waarom bezoeken?

Wat is auto prof?

Ben je werkzaam binnen de automotive branche? Dan is Auto Prof de plek om in contact te komen met automotive professionals als autotechnici, managers en leidinggevenden in de werkplaats. Tijdens dit driedaagse netwerk en kennisevent ligt de focus op actuele thema’s en ontwikkelingen binnen de branche. Professionals uit alle segmenten van de automotive en schadeherstel branche, presenteren zich hier, ontmoeten hun relaties en leren alles over thema’s als: APK, EV, slimmer diagnosestellen, duurzaam ondernemerschap en nieuwe technologische ontwikkelingen. 

Waarom bezoeken?

EV

elektrisch rijden

Check op het speciaal ingerichte plein ‘Elektrisch rijden’ of u op de juiste manier omgaat met elektrisch rijden en schaf de juiste werkplaatsinrichting aan.

nieuwe techniek

nieuwe technieken

Ontdek waarom nieuwe technieken in het algemeen en deze editie 3D-printen in het bijzonder,  voor u als autoprofessional interessant zijn.

autonoom

autonoom rijden

Zorg dat uw garage alles in huis heeft om met autonome onderdelen om te gaan.

nieuwe techniek

live demonstraties

Volg de (begeleide) route langs standhouders die live demonstraties van hun nieuwste producten en diensten geven.

nieuwe techniek

kennis tanken

Verbreed uw kennis over de hot topics in de branche. Thema’s zijn dit jaar APK, slimmer diagnosestellen, duurzaam ondernemerschap en nieuwe technologische ontwikkelingen.

netwerkevent

Auto Prof staat al jaren voor een breed scala aan exposanten op de beursvloer. Die diversiteit zorgt uiteindelijk voor een duidelijk totaaloverzicht van de automotive branche. Auto Prof is dé plek om jouw zakenrelaties te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.

"Je ziet altijd weer nieuwe dingen, nieuwe gereedschappen, nieuwe oplossingen en diagnosetechnieken. Ik vind het zeker de moeite waard om hier te komen''.

kennisevent

Wil je je voorbereiden op de toekomst? Ontdek innovaties en trends binnen de branche tijdens de kennissessies.  Tijdens de beurs worden er inspirerende kennissessies gegeven door professionals uit de automotive branche. Bekijk hier het kennisprogramma van 2023. Het programma van 2024 is nog in ontwikkeling. 

"Wat me deze beurs altijd weer opvalt, is de gemoedelijke sfeer tussen bezoekers en exposanten. Daar waar je bij andere beurzen de exposant niet aan durft te spreken, is de drempel hier volledig weggenomen".

product demonstraties

Exposanten laten je graag hun nieuwe technieken en innovaties zien. Dit doen zij door levendige productdemonstraties. Bezoek deze vernieuwde editie één van de demopleinen of kennissessies en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en trends binnen jouw vakgebied. 

Scroll naar top