contactloos gegevens uitwisselen met de smart batch

De huidige maatregelen vanuit de Nederlandse overheid betekenen dat alle evenementen in Nederland tot 1 september niet door mogen gaan. Ondanks dat Auto Prof niet in deze periode valt, willen wij je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Wij gaan er vanuit dat de 1,5 meter-samenleving (voorlopig) de norm blijft en daarom zijn wij druk bezig met de nodige aanpassingen. Het uitgangspunt is dat Auto Prof veilig is en dat iedereen zich veilig voelt.
In dit artikel lees je over onze tool die geheel corona-proof is en volgens de richtlijnen van het RIVM wordt ingezet. Houd de komende periode onze updates in de gaten!

Tijdens de aankomende editie van Auto Prof is het namelijk makkelijk om contactloos informatie te verzamelen tijdens je beursbezoek. Dé vakbeurs voor de gehele aftersalesbranche werkt op 9, 10 en 11 februari 2021 met de Smart Badge technologie. Bij binnenkomst ontvangt je als bezoeker een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de Smart Badge. Met deze badge kun je op eenvoudige wijze de informatie op de stands van interessante exposanten scannen. Na afloop van het bezoek wordt een e-mail naar je gestuurd met een overzicht van alle door jou gescande stands. De Smart Badge technologie is de afgelopen editie succesvol geïntroduceerd op onze vakbeurs en goed ontvangen door zowel bezoekers als exposanten.

De Smart Badge dient als een zogeheten ‘digitale draagtas’ voor alle bezoekers. Hierdoor loop je niet meer met losse folders, fysieke visitekaartjes en zware tassen de beursvloer af. Je ontvangt enkel digitale informatie van exposanten waarin je zelf interesse toont en daardoor krijg je dus geen spam binnen. Zowel voor jou als bezoeker als voor onze exposanten is de tool volledig nieuw. Daarom zullen wij je tijdens je bezoek zo goed mogelijk instrueren. Het is een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudige tool om informatie te verzamelen, want je hoeft alleen de badgelezer van de exposant te scannen met je badge. Vervolgens gaat een groen lichtje aan en de badgelezer piept.

Deze technologie past perfect bij onze missie ‘Visit the Future’. We maken informatie verzamelen niet alleen eenvoudiger, ook denken we aan het milieu. Kortom, een duurzame beursbeleving en daarnaast ook nog eens volledig corona-proof!

Wij hebben goede hoop dat Auto Prof vanaf dit najaar volgens de 1,5 meter-samenleving plaats kan vinden. Tegelijkertijd zijn we ook afhankelijk van de actualiteit en de ontwikkeling van het coronavirus. Wij volgend uiteraard deze ontwikkelingen op de voet. In de tussentijd houden wij je via onze website, social media en nieuwsbrieven regelmatig op de hoogte!

Lees hier meer over de smart batch technologie.
Lees hier onze laatste corona-update.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top