Hoe de beurs te promoten

Zorg voor een succesvolle beursdeelname

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met jou als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om jouw beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij je diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

Marketingmaterialen

Door op onderstaande button te klikken vind je diverse marketingmaterialen in My Easyfairs. De map wordt zo spoedig mogelijk aangevuld met marketingmaterialen voor 2024. 

In jouw online uitingen kan je verwijzen naar de registratieportal. Gebruik daarvoor jouw persoonlijke registratielink die je kan vinden in My Easyfairs.

Promotiepakket

Naast digitale promotiemiddelen ontvang je een aantal maanden voor de beurs een promotiepakket waarmee je jouw relaties nogmaals kunt attenderen op jouw deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs.

Tip:
Vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via de registratielink. Deze link kan je vinden in My Easyfairs onder jouw persoonlijke registratielink. Je kan de link naar het registratieportal ook direct plaatsen achter jouw e-mailhandtekening of banners op jouw website zodat je het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

beurs ap

Uitnodigingsservice

Daarnaast kan je deelnemen aan onze gratis uitnodigingsservice waarmee we het uitnodigen van jouw relaties volledig voor je uit handen nemen! Meer informatie over deze unieke service vindt je door op de onderstaande button te klikken.

Scroll naar top