Hoe de beurs te promoten

Zorg voor een succesvolle beursdeelname

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om uw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met u als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om uw beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij u diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

Marketingmaterialen

Door op onderstaande button te klikken vindt u diverse marketingmaterialen in My Easyfairs. De map bevat op dit moment het beurslogo en een banner in verschillende formaten. Gebruik het logo en de banner op de marketinguitingen die u gepland hebt staan in aanloop naar uw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kunt u uw beursdeelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke doelgroep.

In uw online uitingen kunt u verwijzen naar de registratieportal. Gebruik daarvoor uw persoonlijke registratielink die u kunt vinden in My Easyfairs.

Promotiepakket

Naast digitale promotiemiddelen ontvangt u een aantal maanden voor de beurs een promotiepakket waarmee u uw relaties nogmaals kunt attenderen op uw deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs.

Tip:
Vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via de registratielink. Deze link kunt u vinden in My Easyfairs onder uw persoonlijke registratielink. U kunt de link naar het registratieportal ook direct plaatsen achter uw e-mailhandtekening of banners op uw website zodat u het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

beurs ap

Uitnodigingsservice

Daarnaast kunt u deelnemen aan onze gratis uitnodigingsservice waarmee we het uitnodigen van uw relaties volledig voor u uit handen nemen! Meer informatie over deze unieke service vindt u door op de onderstaande button te klikken.

Scroll naar top