Waarom deelnemen

Wat is auto prof?

Ben je werkzaam binnen de automotive branche? Dan is Auto Prof de plek om in contact te komen met automotive professionals als autotechnici, managers en leidinggevenden in de werkplaats. Tijdens dit driedaagse netwerk en kennisevent ligt de focus op actuele thema’s en ontwikkelingen binnen de branche. Professionals uit alle segmenten van de automotive en schadeherstel branche, presenteren zich hier, ontmoeten hun relaties en leren alles over thema’s als: Techniek, Werkplaats & Onderhoud, Werk en opleiding en APK. 

map

EEN COMPLEET EVENT ONDER ÉÉN DAK

Auto Prof is een compleet event waar bezoekers en exposanten leren, beleven en ontmoeten. De combinatie van vakbeurs en kennisevent heeft een grote aantrekkingskracht op professionals uit de branche.

handshake

DUIZENDEN KWALITATIEVE BEZOEKERS

Op Auto Prof ontmoet je professionals uit alle segmenten van de automotive en schadeherstel branche. Het gros van hen is beslissingsbevoegd en dus hét publiek om zaken mee te doen.

bezoekers

UNIEKE PRESENTATIE- EN INTERACTIEMOGELIJKHEDEN

Auto Prof biedt jou als exposant unieke presentatie- en interactiemogelijkheden. Op jouw stand, de kennisdome en het Demo Arena heeft u volop mogelijkheden om uw (potentiële) relaties op interactieve wijze kennis te laten maken met jouw bedrijf, producten en diensten.

sfeerimpressie auto prof 2023

0 %

van de exposanten behaalde de vooraf gestelde doelen tijdens Auto Prof 2023

Aftermovie Auto Prof
2023

Aftermovie Auto Prof 2022

Scroll naar top