Nodig jouw relaties uit

Uitnodigingsservice / AVG-PROOF

Jouw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van jouw relaties via de uitnodigingsservice. De uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het je makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan jouw business. Deelname aan deze service is gemakkelijk.
Je uploadt jouw relatielijst in onze beveiligde omgeving waarna wij zorgen voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met jouw bedrijfsnaam erop.

Helaas kunt u niet meer deelnemen aan onze uitnodigingsservice. De deadline voor het aanleveren van uw relatielijst was 4-12-2023. Door het niet deelnemen aan de uitnodigingsservice loopt u een aantal voordelen mis. Wel kunt u nog bijdragen aan de bezoekerskwaliteit. In My Easyfairs vindt u uw persoonlijke digitale uitnodigingslink en diverse materialen om uw beursdeelname actief te promoten.

De belangrijkste voordelen van deelname voor je op een rij!

Gratis uitnodigingen versturen met jouw bedrijfsnaam erop!

65% van de bezoekers komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo'n uitnodigingskaart, bepaar je nu! Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk maar een e-mail met een unieke registratiecode. Op beide uitnodigingen is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Je hoeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van uw relaties! En alles is AVG-Proof!

Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving voor je ontwikkeld waar je met één klik op de knop jouw relatielijsten in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Je houdt zo meer tijd over, waardoor je je optimaal voor jouw beursdeelname kan voorbereiden.

Je levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit

Je wilt rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je veel invloed op wie je ontmoet.

Ontmoet jouw relaties en prospects

Omdat je tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit jouw bedrijfsnaam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van jouw bedrijf. Je hebt de kans dat je deze bedrijven ontmoet op de beurs aanzienlijk verhoogd.

voorbeeld uitnodiging

AVG-proof

Het delen van jouw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Omdat wij je vragen om jouw relatielijsten aan te leveren wanneer je wilt deelnemen aan de uitnodigingsservice, geven we je graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die je ons doet toekomen in deze relatielijsten.
Easyfairs hecht veel waarde aan jouw privacy en die van jouw relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van Auto Prof en daarnaast is het één van de meest waardevolle bezittingen van je als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In deze uitnodigingensamenwerking verleen je ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van jouw relatie te sturen. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, ontvangen een uitnodiging per mail en niet per post. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om jouw relatielijst(en) eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van jouw bestaande en beoogde relaties.

 

Voor jou op een rij:

vragen of my easyfairs?

Neem bij vragen gerust contact op met Exhibitor Activation!

Hoe uitgebreider je jouw online profiel in My Easyfairs vult, hoe meer interessante informatie je over jouw eigen organisatie deelt; voorafgaand, tijdens én na Auto Prof. Zo bereik je al voor je daadwerkelijke deelname een interessante doelgroep.

Scroll naar top