Deelname Mogelijkheden

DEELNAME MOGELIJKHEDEN

Auto Prof is dé plek om in contact te komen met professionals uit de branche. Zoals ieder jaar kan je een mooi plekje uitkiezen op de beursvloer om jouw bedrijf in de spotlight te zetten. Interesse in een stand? Neem dan contact op voor meer informatie. 

Maar er zijn meer mogelijkheden op Auto Prof om jouw bedrijf in de spotlight te zetten! Zo hebben wij vier kennistheaters, een schadeherstelplein, een interactieve Demo Arena en zijn er talloze promotiemogelijkheden. Bekijk het hieronder! 

Schadeherstelplein

Na een succesvolle eerste editie, keert het schadeherstelplein de komende editie in een uitgebreide vorm terug. Bekijk hier meer informatie over het schadeherstelplein. 

Kennissessies

Zoals vertrouwd staan er vier kennisdomes op de beursvloer, ieder met vijf informatieve sessies. Wees er snel bij want vol=vol! Meer informatie over de sessies vindt je hier. 

Demo Arena

Op de Demo Arena heb je de mogelijkheid tot demonstratie en interactie. Er zijn slechts 8 plekken beschikbaar op de Demo Arena. Voor meer informatie, klik hier. 

Promotie

Voorafgaand en tijdens de beurs zijn er vele plekken waar je jouw bedrijf onder de aandacht kan brengen van de bezoekers van Auto Prof. Bekijk hier de promotiemogelijkheden tijdens Auto Prof 2024. 

Scroll naar top