Serenco Nederland BV
Serenco Nederland BV

Serenco Nederland BV

Over ons

Serenco Nederland BV is al ruim vijfendertig jaar importeur van professioneel gereedschap. In Utrecht beschikken wij over 1600m2 opslagruimte met een eigen reparatie- en serviceafdeling, zodat wij korte service- en levertijden kunnen garanderen. Wij vertegenwoordigen de topmerken:
BOXO Tools – Handgereedschap
BOXO OSM – Opbergsystemen
Powerhand – Verlichting en speciaal gereedschap
Power-Start – Starthulpmiddelen
Gojak – Voertuigverplaatsers
Wij zijn gespecialiseerd met BOXO in maatwerk-werkplaatsinrichting voor efficiënt sleutelen. Onze BOXO OSM-wanden zijn zeer divers toepasbaar, ze zijn in hoogte verstelbaar kunnen een hoge ladebelasting hebben en zijn uitgerust met standaard één-sleutelsysteem. Er is een ruime keuze in werkbladen, 500 en 700mm diep, leverbaar in drie uitvoeringen zwart/grijs, zwart en “racing-black”. De mogelijkheid bestaat ook de werkbanken uit te voeren in een mobiele versie wat ideaal is voor elke werkplek zoals bijvoorbeeld bij autobedrijven, bandenbedrijven, revisiebedrijven, schadebedrijven, de twee-wielerbranche, scholen, magazijnen, autosport en alle denkbare specials.

Verder importeren wij ashoesspreiders van het merk Bootgun, de Tyre Seals bandenreparatiesets, de diagnoseapparaten van PowerProbe en het handgereedschap van het merk Metrinch etc.
www.serenco.nl
www.boxotools.eu
www.metrinch.com

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top