Serenco Nederland BV

Serenco Nederland BV

Over ons

Serenco Nederland BV is al ruim vijfendertig jaar importeur van professioneel gereedschap. In Utrecht beschikken wij over 1600m2 opslagruimte met een eigen reparatie- en serviceafdeling, zodat wij korte service- en levertijden kunnen garanderen. Wij vertegenwoordigen de topmerken:
BOXO Tools – Handgereedschap
BOXO OSM – Opbergsystemen
Powerhand – Verlichting en speciaal gereedschap
Power-Start – Starthulpmiddelen
Gojak – Voertuigverplaatsers
Wij zijn gespecialiseerd met BOXO in maatwerk-werkplaatsinrichting voor efficiënt sleutelen. Onze BOXO OSM-wanden zijn zeer divers toepasbaar, ze zijn in hoogte verstelbaar kunnen een hoge ladebelasting hebben en zijn uitgerust met standaard één-sleutelsysteem. Er is een ruime keuze in werkbladen, 500 en 700mm diep, leverbaar in drie uitvoeringen zwart/grijs, zwart en “racing-black”. De mogelijkheid bestaat ook de werkbanken uit te voeren in een mobiele versie wat ideaal is voor elke werkplek zoals bijvoorbeeld bij autobedrijven, bandenbedrijven, revisiebedrijven, schadebedrijven, de twee-wielerbranche, scholen, magazijnen, autosport en alle denkbare specials.

Verder importeren wij ashoesspreiders van het merk Bootgun, de Tyre Seals bandenreparatiesets, de diagnoseapparaten van PowerProbe en het handgereedschap van het merk Metrinch etc.
www.serenco.nl
www.boxotools.eu
www.metrinch.com

Nieuws

Vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur, Utrecht)

Nu sta je open voor een baan die je de ruimte geeft om te groeien, met veel variatie en vrijheid. En dat, in een compacte, maar ambitieuze internationale groothandel met een interessante productenrange.

Als commercieel medewerker ben je vanuit de binnendienst de verbindende schakel tussen internationale klanten en onze ruime voorraad van meer dan 2400 verschillende artikelen. Je hebt telefonisch contact met klanten over de hele wereld, verwerkt orders en checkt de voorraad. Uiteindelijk zorg je samen met je collega de verzending en de facturatie van de verzonden bestelling.

Verder ben je verantwoordelijk voor:
• Het proactief onderhouden van contacten met bestaande klanten in binnen-en buitenland
• Het herkennen en benutten van verkoopkansen om zo samen een nog beter resultaat te bereiken
• Het afstemmen met de salesmanagers en het magazijn om te zorgen dat de hoge verwachtingen van klanten worden overtroffen op het gebied van service, snelheid en kwaliteit

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top