Waarom deelnemen

Wat is auto prof - amt live?

Ben je werkzaam binnen de automotive branche? Dan is Auto Prof – AMT Live de plek om in contact te komen met automotive professionals als autotechnici, managers en leidinggevenden in de werkplaats. Tijdens dit driedaagse netwerk en kennisevent ligt de focus op actuele thema’s en ontwikkelingen binnen de branche. Professionals uit alle segmenten van de automotive en schadeherstel branche, presenteren zich hier, schudden de handen van relaties en leren alles over thema’s als: Techniek, Werkplaats & Onderhoud, Werk en opleiding en APK. 

EEN COMPLEET EVENT ONDER ÉÉN DAK

Auto Prof - AMT Live is een compleet event waar bezoekers en exposanten leren, beleven en ontmoeten. De combinatie van vakbeurs en kennisevent heeft een grote aantrekkingskracht op professionals uit de branche.

DUIZENDEN KWALITATIEVE BEZOEKERS

Op Auto Prof - AMT Live ontmoet u professionals uit alle segmenten van de automotive en schadeherstel branche. Het gros van hen is beslissingsbevoegd en dus hét publiek om zaken mee te doen.

UNIEKE PRESENTATIE- EN INTERACTIEMOGELIJKHEDEN

Auto Prof - AMT Live biedt jou als exposant unieke presentatie- en interactiemogelijkheden. Op je stand en het AMT-kennisplein heb je volop mogelijkheden om je (potentiële) relaties op interactieve wijze kennis te laten maken met je bedrijf, producten en diensten.

sfeerimpressie auto prof - amt live 2019

Aftermovie Auto Prof
AMT live 2019

Scroll naar top