Aanstormend talent

AANStormend talent

Universiteiten en hoge scholen leiden op dit moment de techneuten van de toekomst op. Deze studenten houden zich, samen met het bedrijfsleven, constant bezig met innovaties, duurzaamheid, alternatieve brandstoffen en meer. 

Voor 2024 zijn wij de samenwerkingen nu aan het opzetten. Bekijk hieronder wie er aanwezig waren op Auto Prof 2023. 

roc horizon college: live sleutelen op de beursvloer 

Studenten van de auto technische opleidingen van het ROC Horizon College komen live sleutelen op de beursvloer! De studenten gaan aan de slag met elektro practicum, een simulator én praktijkopdrachten aan zowel een auto met verbrandingsmotor als een elektrische auto. 

Green Team Twente

Green Team Twente

Universiteit Twente en Saxion Hogeschool

Regerend Europees én wereldkampioen Green Team Twente is pionier op het gebied van duurzame mobiliteit en ontwerpt, bouwt en racet met ‘s werelds zuinigste waterstofauto. Dit jaar komen ze met hun waterstofauto naar de beurs! 

university racing eindhoven (URE)

Technische Universiteit van Eindhoven

 

University Racing Eindhoven is een studenten raceteam, concurrerend in een competitie tegen 700 andere teams van top universiteiten over heel de wereld. Onze ambitie is om de ingenieurs van de toekomst op te leiden tijdens het streven naar het winnen van de grootste engineering design competitie voor studenten ter wereld. Om dit te doen, ontwerpen en produceren wij een Formule 1 stijl raceauto in-house; de TU/e campus. Dit doen wij met de focus op electric en driverless klasseof! 

Scroll naar top