het Schadeherstelplein

programma schadeherstelplein 2025

Wegens succes keert het schadeherstelplein terug. Lakken, polijsten, spuiten en repareren staan hier centraal. Bekijk hieronder de deelnemers van 2024 en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het programma voor 2025. 

programma schadeherstelplein 2024

Teamwise PDR & More B.V.

H132

Primeur op Auto Prof: Teameyes

Begin 2024 introduceert Teamwise PDR & More B.V. de nieuwe hagelscanner: Teameyes!

Teameyes is een compacte en mobiele scanner en hét ideale hulpmiddel bij de vaststelling van de omvang van hagelschaden aan personen- en kleine bedrijfsauto’s.

VWE AUtomotive Solutions

H138

Bezoek onze stand voor drie dynamische presentaties:

  • Mijn VWE, ons uitgebreide dienstenplatform

  • FastTrackAI® van DAT, een revolutionaire schadecalculatietool

  • De Occasion Manager, onze geavanceerde datatool

We vertellen je graag hoe deze innovaties de automarkt transformeren. Mis het niet!

Wanda Car Refinish

I130

Op Auto Prof 2024

Q Refinish

J132

Op Auto Prof 2024

Spuitcabine Goodmen Equipment

I127

Op Auto Prof 2024

AUtoglasopmaat BV

H124

Op Auto Prof 2024

Koopman Lakken BV

J129

Op Auto Prof 2024

Colad

I128

Colad staat voor ‘inventing more’, en dat is vooruitgang. Vooruitgang voor eindgebruikers en hun werkprocessen En daarom bestaat Colad! Of het nu gaat om schuren, maskeren of vermengen, het optimaal herstellen van schades of lak aanbrengen, Colad zorgt ervoor dat u het veilig, efficiënt, kwalitatief, duurzaam en plezierig kunt doen.

Om dit alles op een innovatieve manier te doen, is Colad voortdurend op zoek naar mogelijkheden om deze processen te verbeteren. Omdat het altijd beter kan, vraagt dit voortdurend onze aandacht.

Samen kom je verder, daarom bundelen het Nederlandse EMM uit Zwolle en Chemicar uit het Belgische Zwijndrecht de krachten om zo de internationale lakprofessionals voortaan vanuit één organisatie te voorzien van de allerbeste ondersteuning.

Door kennis en kunde bijeen te brengen, en dus als één organisatie verder te gaan, kunnen onverminderd eersteklas productoplossingen voor lakapplicatie gerealiseerd worden. Dit alles met de focus op lakprofessionals en de kwaliteit van hun werkproces. De partijen achter de topmerken Colad, Finixa en Hamach staan er garant voor dat lakprofessionals in binnen- en buitenland hun werkzaamheden nóg veiliger, efficiënter, kwalitatiever, duurzamer en plezieriger kunnen uitvoeren.

Recente productoplossingen zoals Colad UV Fast Curing System® en Finixa Green Paint System zijn voorbeelden van hoe op voortvarende wijze, met de gehele keten, nieuwe ideeën tot ontwikkeling zijn gekomen. De bestaande ecologische productlijn van Finixa en Pro Planet Proof productlijn van Colad blijven zo verder evolueren. Op korte termijn zullen de belangrijkste producten te koop zijn.

Voor meer informatie bezoek onze website: www.colad.com

Scroll naar top