ENTERTAINmENT

entertainment

Naast het netwerken, de kennissessies, productdemonstraties en innovaties, staat Auto Prof  de komende editie ook in het teken van fun! Bekijk hieronder de verschillende activiteiten op Auto Prof. 

Mini e-kartbaan

Alle snelheidsduivels opgelet! Ga de strijd aan op de kartbaan met mini e-karts op de beursvloer en laat zien dat u de snelste racer bent. 

race simulatoren - knaf digital

Zet de snelste tijd neer bij één van de race simulatoren van KNAF Digital! Behoor je tot de beste van de dag? De top 3 van elke beursdag wint een digitale racelicentie van KNAF Digital. Ready, set, go! 

wrap and go

Wrap and Go demonstreert het wrappen, de Paint Protection Film en Ceramische Coatings. Ook nemen ze gehydrodipte onderdelen mee! 

amt awards - dinsdagavond om 18:30 uur

Welke studenten en professionals gaan er uiteindelijk vandoor met de titels Bedrijfs- of Autotechnicus van de Toekomst en Autotechnicus van het jaar? En welke school wint de scholenprijs? Kom erachter tijdens de ‘grande finale’ op dinsdagavond om 18:30 uur op het podium bij het Auto Prof plein/Business Point. 

bandenwisselwedstrijd

Het wisselen van banden is een alledaagse taak voor bijna iedereen in een autobedrijf. Bent u de snelste in het wisselen van een band? Doe mee aan de bandenwisselwedstrijd op het Business Point van Auto Prof en win één van de mooie prijzen! 

Scroll naar top