ENTERTAINmENT

programma entertainment 2023

Naast het netwerken, de kennissessies, productdemonstraties en innovaties, staat Auto Prof de komende editie ook in het teken van fun! Het programma van 2024 is in ontwikkeling. Bekijk het programma van 2023 hieronder en schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van het programma van 2024.

Mini e-kartbaan

Alle snelheidsduivels opgelet! Ga de strijd aan op de kartbaan met mini e-karts op de beursvloer en laat zien dat je de snelste racer bent. 

race simulatoren - knaf digital

Zet de snelste tijd neer bij één van de race simulatoren van KNAF Digital! Behoor je tot de beste van de dag? De top 3 van elke beursdag wint een digitale racelicentie van KNAF Digital. Ready, set, go! 

bandenwisselwedstrijd

Het wisselen van banden is een alledaagse taak voor bijna iedereen in een autobedrijf. Ben jij de snelste in het wisselen van een band? Doe mee aan de bandenwisselwedstrijd op het Business Point van Auto Prof en win één van de mooie prijzen! 

amt awards - dinsdagavond om 18:30 uur

Welke studenten en professionals gaan er uiteindelijk vandoor met de titels Bedrijfs- of Autotechnicus van de Toekomst en Autotechnicus van het jaar? En welke school wint de scholenprijs? Kom erachter tijdens de ‘grande finale’ op dinsdagavond om 18:30 uur op het podium bij het Auto Prof plein/Business Point. 

Scroll naar top