Diederichs Karosserieteile GmbH

Diederichs Karosserieteile GmbH

Over ons

BODYPARTS_TUNING_CLIMATE

In 1967 begon DIEDERICHS met de oprichting van de onderneming met de verkoop van reserveonderdelen. Tot op de dag van vandaag is de verkoop van onderdelen nog steeds de kernactiviteit van Diederichs. Door 55 jaar ervaring op het gebied van reserveonderdelen & verlichting en een zorgvuldige selectie van de leveranciers maken wij de verkoop van hoogwaardige reserveonderdelen vergelijkbaar met originele onderdelen mogelijk.

In 2003 begon Jan-Christian Diederichs met de ontwikkeling van het merk „Diederichs Tuning & Refining“. Inmiddels heeft Diederichs het grootste tuning assortiment van Europa. Onze producten worden in de regel gecontroleerd door TUV of voor zover ze kunnen worden gebruikt als reserveonderdelen.

In 2016 kwam ons jongste merk Diederichs-Climate op de markt. Hiermee bestrijken we het volledige assortiment van alle huidige koel- en klimaatproducten. Het is de hoogste productkwaliteit die prioriteit krijgt. Wij werken uitsluitend samen met leveranciers, die we kennen en die we vertrouwen. Alle onderdelen worden ontwikkeld in samenwerking met de leveranciers en worden zo continu geoptimaliseerd

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top