programma demo arena

programma Demo Arena 2023

Het programma van Auto Prof 2024 is nog in ontwikkeling. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van het programma van 2024 of bekijk het programma van 2023 hieronder. 

TechTrainingen (autodistribution en grupeina)

Altijd al een training van TechTrainingen bij willen wonen? Los zelf een veelvoorkomende storing op tijdens de technische training van TechTrainingen (Autodistribution en partner GrupEina) op de Demo Arena! 

Airco Frans

Bezoek Airco Frans op het Demo Arena voor één van de live demonstraties op het gebied van leidingreparatie, lekkages, storingen en  het spoelen van aircosystemen.

Hella Gutmann

Kom alles te weten over de mega macs X diagnoseapparatuur, de bijbehorende MT-HV meetmodule voor hoog en laag-voltage metingen en de wheel allignment kit. Ervaar de producten zelf op de Demo Arena! 

Snap-on Tools

Er is van alles te beleven bij Snap-On Tools! Snap-On Tools geeft niet één, maar maar liefst drie live demonstraties op de Demo Arena – van airco units, diagnose release én het wallmek pers gereedschap. 

ANWB

Altijd al willen weten wat het mooie Wegenwacht vak precies inhoud? Kom bij onze Demo Arena en proef een stukje in de praktijk! ANWB geeft de hele dag live demonstraties, denk hierbij aan het oplossen van een storing of doe zelf een noodreparatie. 

Seldenthuis-educatie

Seldenthuis-Educatie neemt een BMW i3 mee waarbij je mag komen kijken, vragen, meten en dus ook leren hoe het waterpompsysteem en het opladen van een EV voertuig werkt. 

Gedore

Genoeg te beleven bij Gedore! Op de Demo Arena gaat Gedore de aandrijfas, naven en wiellagers maar ook schokdempers/veren, bussen en rubbers vernieuwen. 

Scroll naar top