Schadeherstelplein

het schadeherstelplein

Het schadeherstelplein werd afgelopen editie geïntroduceerd naar aanleiding van de wensen van de bezoekers. Een groot succes en daarom keert het de komende editie in uitgebreidere vorm terug! Het plein staat in het teken van alles rondom schadeherstel. Denk aan lakken, polijsten, spuiten, grote plaatwerk schades, kleine lakschades, uitdeuken zonder spuiten, interieur en/of kunststofreparatie en glasvervanging. 

Is jouw bedrijf werkzaam in één van deze of andere schadeherstelsegmenten? Of lever jij gereedschap en/of apparatuur waarmee schadeherstellers aan de slag gaan? Dan ben jij op het schadeherstelplein op de juiste plek! 

Wij hebben de volgende deelnemers mogen verwelkomen op het Schadeherstelplein in 2024: Goodmen Equipment, Kent Nederland, Colad, Q Refinish, VWE, Wanda by Akzo Nobel en Koopman Lakken. Ben jij de volgende die aansluit in 2025?

Deelname schadeherstelplein

Onderdeel van deelname aan het schadeherstelplein houdt in dat er een live demonstratie dient te worden gegeven in de stand. Laat jouw reparatie- of lakkunsten zien of laat bezoekers jouw producten en technieken zelf ervaren in levende lijve of via een VR-tool. 

Scroll naar top