Maximaliseer uw ROI: Easygo

EasyGo is vanaf januari 2020 onderdeel van het standaardaanbod van Easyfairs. Dit is een servicepakket met een breed aanbod aan marketingtools gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie.
Als exposant haalt u met EasyGo nog meer uit uw beursdeelname en voor bezoekers wordt het nog makkelijker om relevante informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek.

Als exposant...

wordt uw online zichtbaarheid voorafgaand aan de beursdeelname verhoogd en is het opvolgen van leads  nog nooit zo eenvoudig. Er zijn vier EasyGo pakketten; voor iedereen is er een passend pakket wat aansluit bij de vooraf gestelde beursdoelstellingen!

We raden u aan om voorafgaand aan de beurs uw online profiel te vullen met bedrijfsinformatie en productinformatie in My Easyfairs. De informatie uit dit profiel wordt na afloop van de beurs gedeeld met bezoekers die interesse getoond hebben tijdens het event én is heel het jaar door zichtbaar op onze beurswebsite. U heeft dus zelf de regie over de informatie die met de bezoeker gedeeld wordt. Hoe uitgebreider het profiel gevuld wordt in aanloop naar de beurs, hoe meer interessante informatie er gedeeld wordt met potentiële nieuwe relaties.

De bezoeker...

kan door de komst van EasyGo op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die zij bij het betreden van het event ontvangen (Smart Badge technologie). De volgende ochtend ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. Voor u als exposant is het daarom van belang om uw online profiel in My Easyfairs zo gedetailleerd mogelijk in te vullen.

Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is op de beursvloer kan door de komst van EasyGo relevante informatie uitgewisseld worden, waardoor het genereren van leads nog nooit zo eenvoudig was.

Welk pakket heeft u gekozen?

Wilt u upgraden van pakket?

Scroll naar top