European Tyre Distributors BV
European Tyre Distributors BV

European Tyre Distributors BV

Over ons

European Tyre Distributors B.V. (ETD) is een gerespecteerde internationale bandengroothandel, gevestigd in Strijen, Nederland, die snel blijft groeien. Zij zijn gespecialiseerd in de import van banden, velgen en bijbehorende producten voor de Europese markt, met de merken LEAO, EVENT en Security als hun toonaangevende merken. Daarnaast hebben ze een montagelijn voor complete wielen voor het leveren van een breed aanbod in band-wielcombinaties. Tijdens de vakbeurs Auto Prof presenteert ETD diens autobandenmerken CST en Event.
CST, een bekende naam in de bandenbranche, is al aanwezig in 150 landen en sterk zichtbaar in de markt door haar marketingactiviteiten. Als officiële verdeler van CST PCR voor de Benelux en Frankrijk is European Tyre Distributors erg trots om het merk CST in hun programma te hebben. Het complete assortiment is op voorraad; PCR, SUV, 4×4, bestelwagen, trailer en dit alles in de zomer, winter of all-season.

CST voldoet aan de strengste internationale normen. Zo heeft CST verschillende certificaten en onderscheidingen behaald, waaronder DOT (US Deportment Of Transportation) certificering, ISO9001, E-Mark, TS 16949 en de China Well Known Brand Award. Met een eersteklas fabricageproces en zeer efficiënte logistiek zet CST de standaard voor uitmuntendheid in de bandenindustrie. Bij CST zijn kwaliteit, integriteit en service veel meer dan alleen maar woorden: ze zijn het fundament van het bedrijf, van het topmanagement tot de werkvloer.

Event Tyres staat voor betaalbare kwaliteitsbanden. Het merk, dat sinds 2005 in Europa actief is, is een gevestigde speler op de markt van budgetbanden voor personenauto’s en bestelwagens. Door gebruik te maken van de beste grondstoffen en een hoogstaand productieproces in Azië, biedt Event Tyres een uitstekend assortiment moderne profielen tegen concurrerende prijzen. Het merk richt zich op zomer- en all-season-profielen voor PCR, SUV, 4X4 en bestelwagen.

De Admonum 4S is de scherp geprijsde all-season PCR band in het aanbod van Event Tyres. Deze band biedt uitstekende prestaties ongeacht het seizoen, waardoor het een volwaardige all-season band is. Dat de Admonum 4S ook winterse omstandigheden zoals sneeuw moeiteloos aankan, wordt bevestigd door de three-peak mountain snow flake (3PMSF) en M+S-symbolen op deze vierseizoenenbanden. Het Admonum-assortiment is ook verkrijgbaar in verschillende LT/VAN-maten, waardoor bestuurders van bestelwagens ook van dezelfde voordelen kunnen profiteren!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top