Nodig uw relaties uit

Uitnodigingsservice / AVG-PROOF

Uw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van uw relaties via de uitnodigingsservice. De uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het u makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee u kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan uw business. Deelname aan deze service is gemakkelijk.
U uploadt uw relatielijst in onze beveiligde omgeving waarna wij zorgen voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met uw bedrijfsnaam erop.

Wanneer u exposant bent van Auto Prof, wordt u persoonlijk geïnformeerd over de uitnodigingsservice middels een e-mail.

De belangrijkste voordelen van deelname voor u op een rij!

Gratis uitnodigingen versturen met uw bedrijfsnaam erop!

65% van de bezoekers komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo'n uitnodigingskaart, bepaart u nu! Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk maar een e-mail met een unieke registratiecode. Op beide uitnodigingen is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

u hoeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van uw relaties! En alles is AVG-Proof!

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving voor u ontwikkeld waar u met één klik op de knop uw relatielijsten in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! U houdt zo meer tijd over, waardoor u zich optimaal voor uw beursdeelname kan voorbereiden.

U levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit

U wilt rendement halen uit uw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heeft u veel invloed op wie u ontmoet.

Ontmoet uw relaties en prospects

Omdat u tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit uw bedrijfsnaam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van uw bedrijf. U heeft de kans dat u deze bedrijven ontmoet op de beurs aanzienlijk verhoogd.

voorbeeld uitnodiging

AVG-proof

Het delen van uw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Omdat wij u om uw relatielijsten aan te leveren wanneer u wilt denemen aan de uitnodigingsservice, geven we u graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die u ons doet toekomen in deze relatielijsten.
Easyfairs hecht veel waarde aan uw privacy en die van uw relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van Auto Prof en daarnaast is het één van de meest waardevolle bezittingen van u als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In deze uitnodigingensamenwerking verleent u ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van uw relatie te sturen. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, ontvangen een uitnodiging per mail en niet per post. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om uw relatielijst(en) eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van uw bestaande en beoogde relaties.

 

Voor u op een rij:

Scroll naar top