Wij maken uw deelname “Easy”

Hoe wij uw deelname "easy" maken?

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens de beurs of het evenement producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, om in contact te komen met prospects en klanten en om zaken te doen. Als exposant tijdens Auto Prof hoeft u zich alleen maar bezig te houden met uw eigen doelen van de beursdeelname. De rest? Daar zorgen wij voor!

Wat kunt u verwachten van de service die Easyfairs u als exposant biedt?

Alle service-onderdelen op een rijtje

Altijd hulp

De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot uw beschikking en helpen u graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.

Perfecte catering

Tijdens uw beursdeelname kunt u samen met uw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.

Parkeren

Voldoende parkeergelegenheid voor u en uw relaties op onze parkeerplaats. Parkeren is betaald.

Bij drukte tijdens de beurs of het event kan het zijn dat het parkeerterrein rondom het pand vol is. In dat geval wordt u vanaf de snelweg naar het Lingebos geleid waar de auto’s tegen hetzelfde tarief geparkeerd worden. Vanaf het Lingebos kunt u kosteloos met een pendelbus naar de Evenementenhal.

Complete stands

Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijgt uals exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

Promotie service

Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van Auto Prof u verschillende middelen om uw beursdeelname te promoten zodat u de juiste doelgroep treft tijdens het event.

Gratis uitnodigingsservice

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Scroll naar top