Smart Badge

HAAL EXTRA RENDEMENT
UIT de BADGELEZER

Maak waardevolle leads van de bezoekers

Wat doet jouw badgelezer?

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle exposanten één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod.
De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die je hebt opgeladen in My Easyfairs.

Hoe werkt het?

Door hun badge eenvoudig te scannen met jouw badgelezer ontvangen bezoekers je product- en bedrijfsinformatie (die je hebt opgeladen via My Easyfairs) aan het einde van de beursdag via e-mail.

Voordelen voor jou als exposant

Verspreid eenvoudig je bedrijfsinformatie

Door simpelweg hun badge te scannen ontvangen ook bezoekers die je niet hebt gesproken jouw product- en bedrijfsinformatie via e-mail.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaar je op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en minder kans dat jouw bezoekers jouw materiaal onderweg verliezen.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die hun badge scannen, ontvangen jouw informatie digitaal. Super handig om die gegevens meteen te delen met hun collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

Meer contacten en mogelijkheden

Combineer het gebruik van je badgelezer met de Visit Connect App en scan ook de badges van je bezoekers. Vraag hen om jouw informatie te verzamelen door met hun badge je badgelezer te scannen. Als je GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvang je de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op je stand hebben gescand.

Vereenvoudig je opvolging na de beurs

Inbegrepen bij GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvang je een lijst van de bezoekers die uw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren.

Hoe werkt de Smartbadge?

"Zeer toegankelijk voor bezoekers & eenvoudig in gebruik."

Exposant, Transport & Logistics Antwerpen, België

"Geweldig systeem om onze impact te meten."

Exposant, Futurizz Madrid, Spanje

"De mogelijkheid om extra contacten te leggen, zelfs als het druk is op de stand."

Exposant, Transport & Logistics Antwerpen, België

Wat moet je doen tijdens de beurs?

  1. Plaats de badgelezer op jouw stand: in het gezichtsveld van de bezoeker, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? We staan voor je klaar!
  2. De batterijen van de badgelezer gaan een hele beurs mee.
  3. Breng de badgelezer terug op het einde van de dag op de laatste beursdag.
  4. Als je GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvang je de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op je stand hebben gescand. Je kunt die informatie ook opvragen via My Easyfairs.

Als je GoVisibility hebt, kun je nog altijd upgraden naar een ander pakket om de lijst te krijgen van bezoekers die de badgelezer(s) op je stand hebben gescand. Indien je tijdig upgrade, kun je ook nog profiteren van andere features, zoals de Visit Connect App.

N.B. De badgelezer die je huurt, blijft eigendom van Poken NV. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. € 500.

Scroll naar top