30 januari t/m 1 februari 2024

AUTO PROF

Dé vakbeurs voor de automotive aftersales branche

exposanten

Carrosserie, diagnostiek, brandstof, smeermiddelen en gereedschap. Slechts een greep van de bedrijven op Auto Prof.
Sta jij er ook bij in 2024?  

 

schadeherstel

Wegens succes keert het schadeherstelplein terug in uitgebreidere vorm! Hier staan lakken, spuiten, polijsten en repareren centraal. Bekijk hier meer informatie. 

kennissessies

Zoals vertrouwd staan er vier kennisdomes, ieder met vijf informatieve sessies. Meer informatie vind je hier.

Wees er snel bij want vol=vol!

Demo Arena

Op de Demo Arena heb je mogelijkheid tot demonstratie en interactie. Er zijn slechts acht plekken beschikbaar! 

Voor meer informatie, klik hier. 

exposanten

Carrosserie, diagnostiek, brandstoffen en smeermiddelen en gereedschap. Slechts een greep van de bedrijven op Auto Prof. Sta jij er ook bij in 2024?  

programma

Het (kennis)programma wordt volledig ingericht op de ontwikkelingen en trends binnen de branche. Bekijk hier het programma van 2023.  

schadeherstel

Op het schadeherstelplein staan lakken, spuiten, polijsten en repareren centraal in zowel het aanbod als tijdens de demonstraties.  

Demo Arena

De gehele dag worden hier live interactieve demonstraties gegeven door o.a. Techtrainingen (Autodistribution en GrupEina), Hella Gutmann, Snap-On Tools en Airco Frans. De prakijkt komt naar de beursvloer! Bekijk hier het programma.  

bEZOEK AUTO PROF

De beurs die je als automotive professional niet mag missen! Dé plek om in contact te komen met autotechnici en managers in de werkplaats.  

entertainment

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven! Van een kartbaan en race simulatoren tot de AMT Awards en bandenwisselwedstrijden.
 Bekijk hier het volledige programma.

auto prof 2023

lees hier het laatste nieuws:

Auto Prof 2024: waar de toekomst van aftersales tot leven komt 

Auto Prof is de centrale ontmoetingsplek voor de autobranche en onmisbaar voor wie serieus met zijn vak bezig is. Van 30 januari tot en met 1 februari 2024 is Evenementenhal Gorinchem drie dagen lang het toneel van dé vakbeurs voor de aftersales autobranche. Waarom mag je dat niet missen en wat is er te zien?

Lees meer »

Terugblik 2023: de bandenwissel wedstrijd

Buiten netwerken en kennisdelen, is er tijdens de vakbeurs Auto Prof ook ruimte voor entertainment. Zo was er op Auto Prof 2023 voor het eerst de bandenwisselwedstrijd. Iedere beursdag konden bezoekers tussen 16:00 uur en 20:00 uur laten zien dat zij de snelste waren met het wisselen van een autoband.  Op het Business Point –

Lees meer »

Terugblik 2023: talent van de toekomst

Twee maanden geleden alweer vond Auto Prof plaats in Evenementenhal Gorinchem. Naast de AMT finale van de beste school, Autotechnicus van het Jaar, Autotechnicus van de Toekomst en Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst, staat de connectie met scholen en studenten ook op de beursvloer centraal.  Tijdens de editie 2022 is Auto Prof gestart  met een aantal

Lees meer »
Scroll naar top